New shoes for fall

P8120003

På søndag klarte jeg ikke å dy meg. Jeg bare MÅTTE bestille hjem disse skoene fra Nelly. Det var som om det stod skrevet Helene Lekven på de og at de kun var tilegnet meg. Ah, nå kan høsten bare komme altså! Okei, nei, må innrømme at det har vært veldig deilig å sløve 3 timer i sola i dag, så egentlig kan høsten drøye litt til.. Jeg bare klør i fingrene etter å begynne på høstmoten!

P8120002

P8120007

Også håper jeg det fine været holder hvertfall frem til søndag, selv om vær meldingen sier noe annet.. Jeg kunne nemlig gjerne tenkt meg å sitte ute med noen venner på fredag og kose meg med denne rosé vinen jeg fikk av Elise i går. Er den ikke søt?! Syntes den så skikkelig søt og fin ut, så da satser vi på at smaken er den samme! Men etter værmeldingen blir det nok heller te inne mens regnet daler ned fra himmelen. Det er lov å håpe eller? Nei, nå har jeg litt jobbing å ta igjen siden jeg har brukt så mange timer ute. Greit å ha en jobb hvor man er sin egen sjef og bestemmer når man vil jobbe! 🙂

Hva syntes du om de nye skoene mine? 

Del

4 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   12. august 2015 / 19:00

   Tusen takk! ?

 1. 13. august 2015 / 12:20

  De har jeg skikkelig lyst på selv men klarer ikke å bestemme meg over sorte eller nude. Og så skal jeg til London om en uke så det er mye mulig det er dumt å bastille de nå… Haha 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   13. august 2015 / 12:25

   Haha, ja da ville jeg nok ha venta til etter det! ? selv så har jeg så mange svarte sko at jeg vil ha litt annet og! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *