Pink Flowers..

P8130037

P8130020

Topp – SheIn    Skjørt – BikBok    Sko – Birkenstock    Solbriller – Rayban
Øredobber – MBMJ    Smykke – H&M

P8130026

P8130021

Nå har jeg mange dager på rad planlagt å ta outfitbilder, men tiden har rett og slett ikke strekt til. Men i dag dere, i dag satte jeg av tid (ofret ekstra sole-tid). Hehe, må jobbe litt innimellom også, eller hva? Det er hvertfall det jeg skal gjøre resten av kvelden før jeg legger meg til rette på sofaen. Boka jeg leser heter “Bessys bok” og er egentlig veldig bra, så spørs om ikke jeg skal skrive en anbefaling til dere så fort jeg er ferdig!

I dag reiste jeg så langt som til Åsgårdstrand for å ta bilder til dere (hele 10 min å kjøre!! hihi). Og jeg skal faktisk dit igjen i morgen for å ta flere bilder til dere. Det er nemlig mange superfine bilde locations der! Greit at den “byen” ikke er så langt unna sier jeg hvertfall. Hehe, i morgen satser vi på bilder ved en gammel bygning med masse blomster, eller hva sier dere?

Hva syntes du om dagens enkle outfit? 

Del

2 Kommentarer

 1. 14. august 2015 / 10:51

  Det skjørtet <3 Gleder meg til å se flere antrekk 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   16. august 2015 / 13:08

   Tusen takk, så gøy du liker antrekkene mine! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *