Oppskriften på en fin sommerdag!

P8130068

 ♥     Sol    ♥    Smoothie    ♥     Vannmelon    ♥    En god bok    ♥    Musikk    ♥

P8130064

P8130072

Hehe, jeg lovte dere vell egentlig en oppskrift i dag. Men siden været har vært så bra de siste dagene har det rett og slett ikke fristet å stå inne på kjøkkenet. Så derfor tenkte jeg heller å dele oppskriften på en fin sommerdag. For det er jo egentlig ikke så mye som skal til. Bare du har sol og varme, så kan du gjøre akkurat det du vil for å gjøre den bra. Min oppskrift ser dere lenger opp i innlegget, og det var det jeg koste meg med i går i et par timer. Nyter livet sa du? Må jo det mens man kan!

Hva syntes du skal til for at det skal bli en fin sommerdag? 

Del

3 Kommentarer

 1. 21. august 2015 / 18:53

  Vært inne å titta på bloggen din og den likte jeg veldig godt 🙂 Så måtte like facebook siden din så jeg kan følge deg videre! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   24. august 2015 / 10:44

   Aw, så koselig!! Slikt er alltid gøy å høre! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *