Ting jeg gleder meg til

♥ GHD-event med Christine Støle den 17. August. Tidligere i sommer fikk jeg spørsmål av Christine om jeg ville bli med på et event i regi av GHD. Noe jeg ikke nølte lenge med å si ja til. Så allerede førstkommende mandag skal jeg avgårde til Oslo for å møte henne på dette eventet. Det blir lansering av en ny styler, lett mat og drikke og et show. Gjett om jeg gleder meg! 😀

♥ Brunch og shopping med Kristina den 18 August. Da jeg hadde litt jeg skulle i Oslo disse dagene har jeg valgt å overnatte på hotell, i stedet for å reise så mye frem og tilbake. Så da har jeg jo også fått til at jeg skal møte søteste Kristina for litt brunch på Pascal, og shopping på zara. Haha, dette blir tøft for lommeboka!

♥ Besøke Mathias i Trondheim i løpet av September og oktober. Det blir spennende å møte de han bor med og ikke minst å se hybelen hans. Jeg har vært i Trondheim flere ganger og trives godt der selv, og skal jo flytte dit etterhvert, men venter fortsatt litt til. Men å besøke han og være i Trondheim gleder jeg meg til allerede!

♥ Juletiden med alt fra koselige familiemiddager, gave-shopping, julemusikk og pepperkakebaking. Vi har de faste tradisjonene som virkelig betyr mer og mer for hvert år! Man vet jo ikke hvor mange år det er før jeg ikke feirer julen hjemme lenger, så må jo virkelig nyte det mens jeg kan. Jeg har ikke planer om å ikke feire jul hjemme med det første, men plutselig så er jeg kanskje ikke hjemme lenger. Tiden går fortere enn man tror!

_MG_3847

♥ Mulig Sør-Afrika tur i vinterferien! Ahh, jeg har drømt om å dra tilbake til Sør-Afrika igjen siden vi var der sist i 2010. Herlighet, det er da 6 år mellom forrige tur og mulig neste tur.. Men grunnen til at vi snakker om det nå, er at ran’en (valutaen i SA) er virkelig lav nå, OG flybillettene dit er så billige som de aldri har vært før. Dermed føler vi at vi MÅ slå til mens vi kan, og mens vi kommer best ut av det!

♥ Jeg gleder meg også til å flytte ut. Jeg vet ikke når det blir, men innen et år vet jeg at jeg har flyttet ut og jeg kan nesten ikke vente. Jeg blir hjemme litt til, så jeg får spart opp en del penger, men så er jeg etterhvert på egenhånd. Jeg gleder meg til å innrede en leilighet og ha det akkurat slik jeg ønsker å ha det!

Har du noe spesielt du gleder deg til? Viktig å ha noe å se frem til! 

Del

4 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   16. august 2015 / 13:08

   Jeg og! Det blir koselig <3

 1. 16. august 2015 / 12:54

  Åh, så herlig! 🙂
  Jeg gleder meg til huset er helt hundre prosent ferdig tegnt, til vi får søkt og til jeg kanskje får kjøpt meg bil til uken 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   16. august 2015 / 13:09

   Å, så gøy! Ja det skjønner jeg du gleder deg til! Blir spennende å følge med på det fremover nå da 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *