Tønsberg Bytri!

P8150004

P8150008

P8150005

P8150006

Dagen i går gikk virkelig avgårde. Dagen starta jo tidlig på jobb. før jeg dro rett til byen kl 14:00 for å se på at Mathias var med i NMs klassen på Bytri. Kan ikke si han har hatt den beste oppkjøringa denne uken med tanke på at det har vært fadderuke, men han gjorde det greit nok selv om! God treningsøkt som han sa, haha huff.

Neste helg er det enda mer seriøst, da han skal være med på swimrun. Det går fra ringshaugstranda her hvor jeg bor og helt ut til verdens enda. Dit skal de da svømme og løpe over øyer for å komme frem. Det er hele 50 km å løpe og 8 km å svømme, start er allerede kl 5 på morran på lørdag og Mathias skal virkelig få kjørt seg. Paul, faren, skal være med på vannet i følgebåt, mens jeg og Mona skal følge løpet i bil på land. Så det blir virkelig gøy, og Mathias gleder seg super mye, og jeg gleder meg egentlig litt og. For jeg vet hvor glad og stolt han blir når han er ferdig, og ikke minst så blir og er jeg super stolt av han allerede!

Wish him luck! 

Del

2 Kommentarer

 1. 17. august 2015 / 09:19

  Supersprek kar du har der da! 🙂 Jeg blir sliten bare av å lese. Haha. Lykke til til Mathias neste helg 🙂 Vi heier fra sofakroken i Stavanger. (Eh… nei vi er jo i London neste helg – skal heie der da :-))

  • Helene Lekven
   Forfatter
   17. august 2015 / 21:58

   Haha, ja det har jeg helt klart! 😛 Ikke han jeg trener med for å si det sånn ^^ Jeg blir sliten bare av å skrive det så du er ikke alene! Tusen takk, det setter han nok pris på 🙂 Hehe, dere får kose dere masse på tur i London, det fortjener dere! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *