Off to Oslo

P8030026

Det er mandag, en ny uke er i gang, og denne uken vet jeg starter på en av de beste måtene! Jeg skal nemlig reise innover til Oslo i 13 tiden, sjekke inn på hotell i 15 tiden og rett på GHD-event 15:30. Jeg gleder meg skikkelig til eventet og ikke minst til å møte søte Christine. Men før det må jeg stelle meg og pakke litt klær til i morgen. Jeg gleder meg også til å sove på hotell i natt. Ikke mye slår den følelsen å legge seg i en deilig hotellseng altså, hvertfall ikke når man våkner opp til en deilig frokost!

Håper dere får en super start på uken, så blogges vi seinere i kveld! 

 

Del

4 Kommentarer

 1. 17. august 2015 / 11:25

  Så herlig, kos dere! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   17. august 2015 / 21:59

   Tusen takk, det skal vi! 😀

 2. 17. august 2015 / 13:09

  Deilig med hotell da! Jeg elsker hotell 🙂 Og GHD eventet skulle jeg gjerne blitt med på. Men nå skal jeg på ECCO event isteden på torsdag 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   17. august 2015 / 22:00

   Det er det så absolutt!! 😀 Hotell er det beste. GHD eventet var bra, men det blir nok helt sikkert Ecco eventet på torsdag også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *