Summer recap

Beste minnet: Denne sommeren har egentlig vært full av små, men verdifulle minner. Men jeg må nok si at det største høydepunktet må være da jeg svømte med vill delfiner på Madeira i Juli. Det er noe at det beste jeg har opplevd, og om jeg får sjansen igjen så nøler jeg ikke med å ta den. Samma hvor dyrt det er, opplevelsen er så verdt det!!

Beste konserten: Denne er ikke så vanskelig i og med at det endte opp med kun 1 konsert denne sommeren. Og det var da Kristina tok turen til Tønsberg for en helg. Da var vi på Kurt Nilsen konsert, og ingen av oss angret på det valget. Han var helt rå og det tror jeg de fleste på Foynhagen var enige om!

Beste turen: Nå har jeg ikke vært på så mange turer i sommer. Jeg var en tur på hytta med Mathias, en tur til Madeira med familien og en tur til Sverige sammen med Mathias og broren. Jeg må si de to første kommer ganske jevnt øverst på lista altså. Jeg og Mathias hadde en helt fantastisk helg sammen på hytta, men jeg hadde det også veldig bra på ferie, så får ikke bestemt meg på hva som var aller best..

Beste innkjøpet: Jeg må egentlig si at jeg har virkelig lagt min elsk på DENNE kjolen som jeg fikk sponset av Kappahl rett før jeg reiste. Jeg brukte den flere dager nede på Madeira, og har brukt den flere dager etter vi kom hjem også. Den er så deilig å ha på, og er akkurat passe varm. Den annbefales virkelig, man føler seg så fin i den og!

P7020027

Beste daten: Tidligere i sommer hadde jeg og Mathias den koseligste daten på lenge. Vi kjørte ut til mormoren og morfaren hans, hvor vi da fikk låne kajakker. Vi padlet ut til en øy litt utpå, og satt der og koste oss med mat, Mathias bada og vi bare nøt været og hverandres selskap. Det er nok et minne jeg kommer til å se mye tilbake på i løpet av høsten mens jeg er her og han er i Trondheim.

Beste antrekket: Jeg hadde egentlig en del fine antrekk i Juli, om jeg så får si det selv. Jeg så gjennom alt nå, og jeg syntes det var vanskelig å velge ut en favoritt. Men den største favoritten må nok nesten være antrekket dere ser under her. Det var da jeg møtte Kristina og Christina i Oslo for Lindex eventet og for en deilig middag. Antrekket handlet jeg mens jeg var der for jeg følte meg ikke komfortabel i det jeg hadde på, men dette her ble virkelig en slager hos meg altså!!

P6040015

Dette var da min lille oppsummering av sommeren. Jeg tenkte det var på tide ettersom sommeren begynner å komme på hell, selv om det ikke virker sånn på gradestokken. Ikke at jeg klager, for det gjør jeg absolutt ikke. Men begynner å gå tom for variasjoner på sommer-antrekkene, og gleder meg litt til å slå meg løs på høstmoten! Og det vet jeg egentlig at jeg ikke er alene om, flere av motebloggerne som er det nå vet jeg.

Nå derimot sitter jeg nok å skravler på en pizza restaurant på Grünerløkka sammen med en barndomsvenninne. Og er sikkert kjempe fornøyd med dagens begivenheter! Hehe, det får dere nok fort greie på i morgen tidlig, eller i kveld om det ikke blir for seint på meg.

Ha en fin mandagskveld, og håper dere har hatt en fin start på uken! 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *