GHD-event – ny styler!

P8170018

P8170022

P8170027

Som dere nå vet var jeg så heldig å få bli med søte Christine på GHD-eventet i går. Det var veldig bra, og jeg ble positivt overrasket over den nye lanseringen deres. De skal nemlig nå lansere en ny styler som gjør minimalt med skade på håret. Vi fikk også noen tips til hvordan vi skulle bruke jernet på best mulig måte, da holde det med fingrene og ikke i en helt lukket hånd, det gjør at du ikke klemmer for hardt når håret er i jernet. Også et annet tips, som dere ser på lysbildet over, ha jernet på 185 grader. Det er da det former håret best, og det holder seg lengst mulig uten å skade håret noe særlig. Går du over 185 grader kan du risikere å ødelegge keratinet i håret, noe som IKKE er bra!

P8170037

P8170030

P8170039

Vi fikk også se alle mulige måter man kunne bruke styleren på, og hvor mange forskjellige frisyrer man kunne skape med den. Og tro meg, det var ikke lite! Bare se alle jentene under her som var hårmodeller..

P8170055

P8170066

P8170072

P8170070

P8170073

Jeg måtte dessverre gå litt tidligere, så fikk ikke med meg hele eventet, men fikk hvertfall med meg hele presentasjonen. Jeg skulle nemlig avgårde å møte en barndomsvenninne som jeg kun har sett et par ganger på 7 år. Men jeg koste meg veldig mye i selskap med Christine og å lære mer om akkurat dette med hår og stylere. Jeg skal garantert kjøpe meg den nye styleren når den kommer ut på markedet. Og det burde du også om du bryr deg om håret ditt og vil ta vare på det.

Syntes du det er viktig å ta vare på håret? Kunne du tenke deg den nye GHD platinum?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *