Yet another nice day in Oslo

P8180036

P8180034

P8180037

P8180029

P8180035

Som jeg koste meg i selskap med Kristina i noen timer i dag. Sola var høyt på himmelen, skravla gikk løst og jeg fikk med meg noen godsaker hjem fra shopping. Jeg fikk til og med kjøpt med meg macroner i dag og! Haha, jeg kjøper det samme hver eneste gang, en sekspakk med salt karamell. Ahh, det er noe av det beste jeg får, og halvparten av dem forsvant allerede på toget hjem.

Ja, for jeg er nemlig hjemme igjen nå! Jeg kjenner det er litt deilig da jeg er veldig sliten etter å ha stresset rundt i hele går. Jeg digger Oslo, og det var super deilig å ha overnatting der, men det er jo også alltid godt å komme hjem igjen! Så i kveld blir det avslapning på sofaen foran tv’n med familien. Hehe, vi har våre faste serier vi ser på sammen, noe jeg syntes er veldig koselig. Tror jeg kommer til å savne det den gangen jeg skal flytte ut. Men det blir da, og nå er nå, så vi blogges i morgen!

Håper dere har hatt en fin tirsdag. Har dere funnet på noe spennende? Hvordan er det evt. å være tilbake på skolen?

 

Del

2 Kommentarer

 1. 19. august 2015 / 11:41

  Åh, det hørtes ut som dere hadde en koselig dag 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   19. august 2015 / 17:12

   Det hadde vi virkelig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *