Da var krykkene fremme igjen..

P8190001

Jeg kjøpte disse blyantene da jeg var i Oslo, rett og slett fordi jeg syntes de var så fargerike og fine, og fordi jeg likte det som stod på de. Jeg syntes det er så gøy med slike duppeditter. Jeg kjøpte også de samme til Linn som en liten overraskelse, og hun likte vell den «I’m a unicorn» best. De pryder hvertfall fint på pulten min akkurat i dette øyeblikk.

Jeg har også fått klart å gjøre noe med kneet mitt nå… I går kveld når jeg skulle legge meg begynte jeg å få noen rare smerter i det kneet jeg ikke har operert. Jeg tenkte da at det var sikkert fordi jeg hadde gått så mye og var sliten. Så satset på at en god natt søvn ville gjøre susen. I dag kan jeg nesten ikke gå uten å få kraftige smerter etterpå. Så nå er krykkene tatt frem, og gjort klare til bruk. Selv om jeg holder meg unna de enda. Har de langt oppi halsen etter kne-operasjonen min for to og et halvt år siden. Jeg brukte nemlig krykker i over et halvt år etter den operasjonen. Men jaja, satser på at det går over like fort som det kom!

Hva syntes du om blyantene? Var de ikke søte?

Del

1 Comment

  1. 19. august 2015 / 19:47

    Nei så kjipt… Jeg må antakelig meisle vekk noen beinutvekster på foten og det betyr visst opptil 8 mnd på krykker… 8 mnd!!!! Djiiises… håper du slipper krykkene da ☺

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *