Vinn gavekort på 1000,- og 500,- !

Da begynner vi å nærme oss høsten og høstmoten er i butikkene. Og hvor deilig hadde det vell ikke vært å fornye litt høstklær? Det skader vell aldri det? Derfor setter jeg i gang en konkurranse i samarbeid med Kappahl, men den foregår i hovedsak på instagram. Jeg skal dele ut ét gavekort på 1000 ,- og to gavekort på 500,-. Så det er hvertfall en bedre sjanse for å vinne, enn om jeg bare delte ut ett.

Det konkurransen går ut på er:
1. Du må følge meg på Instagram HER.
2. Du må følge Kappahl på instagram HER.
3. Du må reposte DETTE bildet på din instagram og tagge meg og Kappahl.

Enkelt og greit! 🙂 Om dere er usikre på om Kappahl har noe fint for tiden så kan dere bare sjekke ut kollasjen. Mye fint til høsten ute nå altså! Jeg gleder meg til jeg skal på shopping hvertfall, det første som blir med meg hjem er poncho’n.

Jeg håper denne konkurransen vil nok en gang falle i smak.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *