New and classic nails

P8210013

P8210007

P8210011

P8210005

I dag har jeg vært så heldig å få stelt neglene mine igjen. Jeg har vært hos Charlies Nail design, og jeg er super fornøyd med resultatet. Jeg gledet meg masse til timen, for nå skulle jeg endelig få lange og fine negler igjen. Føles ut som om det er år og dag siden sist!

Hvertfall så viste jeg henne et bilde av hva det var jeg kunne tenke meg, og hun gjennomførte helt klart. Neglene ble akkurat lange nok, men ikke for lange. Og jeg trives veldig godt med dem allerede. Jeg valgte noe enkelt og fint i dag, rett og slett fordi jeg ville ha noe som passet det meste. Kanskje jeg skal prøve meg på en skikkelig høstfarge neste gang? Syntes det er så kult, men vi får se.

Om du skulle ønske å bestille time hos Charlies Nail design kan du sjekke ut facebooksiden hennes HER eller ringe henne på 941 58 220. 

// Behandlingen er sponset

 

Del

4 Kommentarer

 1. 21. august 2015 / 18:12

  Åh, så utrolig fine de ble! Jeg gleder meg sånn til å bli ferdig med jobbingen på sykehjemmet på tirsdag slik at jeg også kan legge negler igjen 🙂 Da blir det lange, lekre akrylnegler på meg!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   24. august 2015 / 10:44

   Hehe, ja det skjønner jeg! Man føler seg så mye finere med fine negler! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   24. august 2015 / 10:44

   Tusen takk skal du ha! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *