Copenhagen <3

maxresdefault

Er det en plass jeg har hatt lyst til å reise tilbake til det siste året er det København. Det er så nærme, og egentlig er det ikke så dyrt å reise dit. Men likevell har jeg kun vært der en gang.. Det er jo mange plasser jeg ønsker å reise mer, men når jeg virkelig klør etter å komme meg litt vekk drømmer jeg meg bort til København, jeg må nemlig ikke strekke meg så langt før det faktisk blir mulig med en tur. Er kanskje det som gjør det så fristende? Men herlighet, det hadde jo ikke skadet å reise dit. Det er jo en såååå koselig by, og jeg skulle gjerne testet litt uteliv og vært på Tivoli der igjen!

Du kunne vell latt deg friste med en reise hit eller? 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *