Mitt beste studietips..

..er å ha en fin almanakk man kan skrive ned avtaler, frister, prøver og lignende i. Jeg er hvertfall helt avhengig av min, og har vært det det siste året. Jeg syntes det funket utrolig bra da jeg gikk på skolen, for det var rett og slett lettere å holde styr på alt når jeg hadde alt på ett sted. Det er nemlig så lett å glemme ting om man ikke har det et sted, og når det er mange frister og avtaler som skal huskes forsvinner alltids noe fra minnet.

P8210008

P8210007

Jeg har fått min almanakk av Personligalmanakk.com. Der kan man ikke bare designe utsiden av almanakken, men man kan også designe hvordan den skal se ut inni. Jeg valgte selv et enkelt og fint design denne gangen og i størrelsen A5. Jeg syntes det er en veldig fin størrelse, og jeg får plass til å skrive det jeg trenger i den. (Jeg har jo også en som er i den minste størrelsen, men den er egnet til planlegging av blogg-innlegg)

P8210011

Hvis du også kunne tenke deg å designe deg en almanakk, så kan du gjøre det HER. Jeg må snart bestille meg en ny til bloggen også, men har et par måneder igjen enda. Jeg syntes det er så gøy å designe disse almanakkene, at jeg aner ikke hvor mange forskjellige utkast jeg har laget opp i gjennom. Denne gangen er andre gangen jeg har laget forsiden selv, syntes det er gøy å gjøre den litt mer personlig på den måten!

Hva syntes du om slike almanakker? Har du eller kunne du tenke deg en slik? 

// Almanakken er sponset

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *