Regndag = kosedag!

P8250005

P8250007

Er vell lov å unne seg litt godt innimellom vell? Ahh, i dag fyste jeg skikkelig på kjeks, og jeg klarte rett og slett ikke å la være da jeg var ferdig på jobb tidligere. Så da satt jeg her da, ikke mange minuttene senere, med både kjeks og smoothie. Jeg får så «kose meg» stemning med en gang det begynner å regne, men må vell innse at dette ikke kan skje hver gang det regner fremover. Jeg tror jeg bare må innse at høsten begynner å melde sin ankomst! Og når den er her for fullt så går det ikke an å kose seg hver dag..

I morgen blir det siste dagen, det er jeg bombe sikker på. Da skal jeg en tur på café med Erica, men satser på at det bare blir noe godt å drikke. Det er jo alltids lov! Men treningen uteblir ikke, det kan jeg IKKE ha noe av om jeg skal kose meg slik jeg har gjort nå. Nei huff.. Godt jeg trener jevnt og godt! 😀 (Jeg trener for min egen del, for min egen selvfølelse, ikke fordi jeg føler jeg må!! Jeg liker å trene!)

Liker du også å kose deg litt ekstra på slike regndager? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *