Girlstalk at the café!

P8270002

P8270006

Haha, ser dere vi har lik genser? Sykt tilfeldig!! 

God dag alle sammen! Håper dere har hatt det fint så langt? Beklager for sein post i dag og, men i dag tidlig var jeg ikke helt i toppform og det eneste som fristet var å bare ligge å se på film. Jeg hadde også en avtale med Erica i dag kl 14, så måtte jo opp etterhvert også. Men nå er jeg tilbake, bilder er tatt, litt planlegging er gjort og jeg føler jeg skal komme litt bedre tilbake her nå. Jeg vet nemlig at bloggingen denne uken ikke har vært den beste. Men sånn går det når man ikke har fått planlagt noe, og så kommer ting i veien. Så nå satser vi på at jeg er back on track!

Nå skal jeg redigere litt outfitbilder og jobbe litt videre med bloggen. Hehe, merker at jeg blir motivert når sola er her.. Angrer liiiiiitt på at jeg sa høsten bare kunne komme. Syntes det er koselig når høsten kommer, men blir desverre litt mindre motivert. Det får jeg bare jobbe med! Også er det bare å si i fra om det er noen spesielle type innlegg dere vil jeg skal skrive. Erica hjalp meg litt i dag og setter gjerne pris på litt tips fra dere og! 🙂

Har du hatt en fin uke så langt?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *