Keeping it chill!

P8270021

P8270025

Hvor deilig er det ikke noen ganger å bare slenge på seg en god genser, noen slække jeans og et par joggesko? Ahh, det var slik dagen min i dag ble hvertfall. Jeg stod på rommet i formiddag, og kjente at jeg ikke orket å pynte meg noe særlig eller gå med noe trangt og tettsittende. Dermed ble det med dette slække og behagelige antrekket. Trenger ikke å være lite fancy hver gang!

P8270044

P8270029

Genser – Gina Tricot    Sko – New Balance    Klokke – Klokker.no (sponset)
Veske – Ebay    Bukse – Primark    Solbriller – RayBan

P8270039

P8270045

Neglene mine er støpt av Charlies Nail Design, dere finner facebooksiden hennes HER.

P8270023

Når jeg først var med Erica i dag så måtte jeg jo benytte anledningen og få henne til å ta noen antrekksbilder av meg. Syntes hun gjorde en god jobb denne gangen også, så hun beholder fortsatt jobben. (hihi, Erica! Du vet du gjør en god jobb!) Neih, nå skal jeg sette meg til å se på film igjen. Jeg har nemlig blitt helt hekta på å se på filmer, men kun på filmer jeg allerede har sett før. Så jeg har startet med å se på noen gamle favoritter, nemlig Twilight sagaen. Hahah, hate me if you want, men akkurat nå er det min guilty pleasure!! Og det må da være lov innimellom, eller hva?

Hihi, nå skal jeg se den nest siste filmen. Ha en fin kveld, og la meg vite om du også liker noen slække outfits på enkelte dager! 

 

Del

4 Kommentarer

 1. 27. august 2015 / 22:09

  Deilig antrekk. Jeg har guilty pleasure på Harry Potter jeg… haha. Sikkert fjerde runden nå. Men er tre år siden sist vi hadde HP dilla ☺

  • Helene Lekven
   Forfatter
   27. august 2015 / 22:16

   Haha, det har faktisk jeg innimellom og! Men det er gode filmer da! 😀

 2. 28. august 2015 / 13:26

  Herlige bilder! Elsker det første bildet, du er nydelig <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   28. august 2015 / 17:32

   Tusen takk, du er så snill! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *