Jeg er…

På shopping er jeg… Gjerne den som finner masse når jeg egentlig ikke skal ha noe, og den som ikke finner noen ting når jeg absolutt trenger det. Det værste er når jeg ikke har penger til å shoppe, og jeg finner noe jeg bare MÅ ha.. Da finner jeg fort en unnskyldning til å kjøpe det alikavell.

På byen er jeg… Veldig sjeldent. Hehe, har nok bare vært på byen et par ganger etter jeg ble 18, og for å være helt ærlig så skjønner jeg ikke greia med det. Hvertfall ikke her i Tønsberg! Var mye mer gøy på Gran Canaria med de beste jentene! ^^

På skolen er jeg… Den som egentlig ikke sier så mye. Da jeg gikk på skolen, hvertfall på videregående, var jeg vell mest kjent som lærerens yndling. Jeg sa lite imot lærerne og gjorde der jeg ble bedt om. Det gjorde hvertfall at jeg gjerne fikk det som jeg ville når jeg først sa ifra om noe! Haha, kan tro jeg hørte denne mange ganger: «Helene, kan ikke du spørre da?! Du får garantert et ja!»

P7240026

Hjemme alene er jeg… Ekstremt husredd. Jeg var hjemme alene en uke i sommerferien, og de kveldene Mathias ikke var her.. Huff, vi kan si at jeg løp fra stua og inn på rommet når jeg slukket lyset. Blæh, kjenner jeg ikke kunne bodd i dette huset alene hvertfall!

På jobb er jeg… ansvarsfull og gjør det jeg skall. Hehe, det er vell det vellkjente «perfekt jente»-syndromet jeg lider av. Både på dette og på skolen! Men jeg syntes det er viktig å gjøre det man skal når man er på jobb.Tulle og fjase kan jo alle gjøre innimellom, men er det ting som må gjøres så blir det gjort først!

I matbutikken er jeg… Sjeldent alene, og gjerne når jeg fyser på noe. Siden jeg fortsatt bor hjemme så gjør jeg ikke så veldig mye av den shoppingen. Det er som regel når vi skal spise sammen med noen venner, og skal ha med noe, eller når jeg fyser på noe godt. Ellers så er jeg jo med mamma eller pappa noen ganger da..

På facebook er jeg… Den som deler bilder av alt og ingenting! Jeg deler også noen blogginnlegg innimellom, men er nok mest bilder jeg deler der. Kommer stadig ut bilder i mappen som heter «2015 – et år å huske!».

På Mc Donalds er jeg… Aldri. Jeg tror ikke jeg har vært å kjøpt noe på McDonalds på tre år. Fysj, den maten holder jeg meg laaangt unna!!

På vorsspiel er jeg… Den som får ansvaret for den som drikker litt for mye på kort tid. Er ikke få ganger jeg har stått og holdt håret til venninner mens de spyr.. (hehe, ja har skjedd flere ganger!)

P7030008

På nachspiel er jeg… Sjeldent. Jeg er jo ikke mye ute, men når jeg er det så blir jeg fort trøtt og sliten. Så nachspiel er det sjeldent jeg gidder å bli med på.

På flyet er jeg… komferabel. Jeg elsker å fly, og har siden jeg var liten hatt lyst til å bli flyvertinne. Jeg vurderer det faktisk fortsatt, da jeg skal søke lærlingsplasser fra høsten av igjen. Og da er jeg gammel nok, så hvorfor ikke prøve å søke på noe som har vært en drøm siden jeg var 6 år?

I diskusjoner er jeg… Ikke så ofte med på. Jeg kan bli med på noen om det er noe jeg har en sterk mening om. Men det er veldig sjeldent jeg er del i ordentlige diskusjoner!

På toget er jeg… den som for kjeder meg. Å fly går greit og det er noe jeg elsker. Men det å reise med tog var mye mer «gøy» da jeg var mindre. Nå syntes jeg det bare tar mye unødvendig tid.. Kan jo kjøre til Oslo fortere enn det går å ta toget liksom.

På tinder er jeg… ikke! Hatt samme kjæreste i snart 4 år, så sånt har jeg ikke tid til. Og ikke har jeg planer om å prøve det ut heller <3

På biltur er jeg… den som alltid ordner med mat og snacks. Haha, jeg er mamman på roadtrips med venner. Jeg sørger alltid for at vi har med noe snacks. Jeg pakker ikke matpakker, så ille er jeg ikke, men snacks eller bakevarer stiller jeg gjerne opp med!

P8030014

I telefonen er jeg… aldri. Jeg snakker veldig sjeldent i telefon. Jeg likte det bedre før, men nå liker jeg det ikke så godt lenger. Så klart, om jeg trenger svar på noe fort så er det greit å ringe kjapt. Men å snakke lenge på telefon, det gjør jeg så og si aldri. Har vell gjort det én eller to ganger i løpet av 2015.

På melding er jeg… heeeele tiden. Jeg sender nesten alltid meldinger med noen, enten det er med vanlige meldinger eller om det er på facebook-meldinger. Jeg liker å kommunisere med venner, og meldinger er en fin ting da. Selvfølgelig, jeg snakker ikke med alle hele dagen, men snakker jeg ikke med den ene, så snakker jeg med den andre! 🙂

På ferie er jeg… på mitt beste. Ahh, er det noe jeg liker bedre enn å fly så er det å være på ferie. Jeg får en super deilig frihetsfølelse! Men jeg er nok ikke den som ligger lengst på solsengen, selv om jeg vil det og. Jeg vil oppleve ting, jeg vil oppleve det destinasjonen har å by på. Slik jeg er oppdratt og slik jeg kommer til å fortsette å være!

P7250120

Akkurat nå er jeg… Veldig varm og fornøyd med egen innsats. Dette innlegget er jo forhåndsskrevet og jeg har virkelig hatt arbeids- og inspirasjons ånden over meg i kveld. Det er super gøy, hvertfall etter en liten tørke!

Håper dere likte et slikt type innlegg, og si i fra om det er noe dere kunne tenke dere mer av!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *