I’m traveling to….

DUBLIN! Og gjett om det kommer til å bli mye shopping?! Jeg var jo i Dublin for to år siden, og har faktisk hatt lyst til å dra tilbake siden den gangen. Det er en utrolig koselig by, med så og si alle de samme butikkene som det er i London. Det er Primark, eller Pennys som det heter her, det er topshop mm. Og når jeg da for litt siden begynte å tenke  på hva det var jeg skulle gi Elise i 20 årsgave, var jo å reise et godt alternativ. Og når jeg så hvor billige billettene til Dublin var så nølte jeg ikke lenge. Etter litt planlegging og ordning med moren og jobben til Elise, så er det nå i orden.

Elise fikk overraskelsen her på fredag, og hun ble kjempe glad. Nå kan vi glede oss masse sammen til vi reiser i midten av Oktober. Vi har fått bestilt oss et sted å bo gjennom airbnb.no, og om dere vil sjekke ut stedet vi skal bo, så finner dere det HER. Vi gleder oss hvertfall masse!


Nå skal jeg avgårde på trening. Det er tid for ukens første og hardeste økt. Jeg har, som dere vet, slitt litt med en overbelastning i kneet, så er litt begrensa om dagen. Men i dag er jeg så motivert til å trene, at det skal ikke få lov til å ta gleden fra meg. For jeg som endelig hadde kommet inn i en god rutine med trening hadde også klart meg fint uten den overbelastningen. Men gjort er gjort, nå er det tid for trening!

Om dere har noen bra tips (angående Dublin) så er det bare å komme med dem! Har du vært i Dublin før?

Del

4 Kommentarer

 1. 31. august 2015 / 15:50

  Dublin er så koselig. Maaaange år siden jeg har vært der, men har superlyst å reise dit igjen. Men siden mannen er fra London og Wales så blir det jo helst de to stedene vi har en tendens til å besøke i Storbritannia.

  God tur! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   31. august 2015 / 18:01

   Det er det! 🙂 Hehe, ja skjønner at Dublin ikke blir prioritert da.

   Tusen takk! 😀

 2. 31. august 2015 / 16:01

  Så gøy! 😀 håper vi får til en helgatur selv i høst, lyst til Praha igjen 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   31. august 2015 / 18:01

   Ja det skjønner jeg! Er alltid gøy med slike turer! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *