I’ve got a goal list!

For en stund tilbake kom jeg over en blogg som skrev om en slik Goal list, og jeg likte ideen veldig godt med en gang. Men det er først nå jeg har bestemt meg for å sette igang og virkelig prøve ut dette. So far so good sier nå jeg! Og det som er kult med den er jo at man kan bruke listen om og om igjen, uten å printe ut ny, på grunn av at du bruker post-it lapper. Hvor genialt er ikke det?! Også er det så greit å ha den fremme, slik at man blir minnet på målene hver gang man der den.

P8310052

Det tok litt tid før jeg klarte å finne den malen jeg var ute etter, men jeg fant den til slutt. Og om noen av dere også ønsker å printe ut en slik en, så finner du den HER.

P8310055

Og her ser dere jo da mine mål jeg skal rekke for denne uken. Og jeg tror og håper at det skal gå så fint, jeg er hvertfall veldig godt i gang og det er jo supert! Jeg planlegger en videoblogg denne uken, og gleder meg til å se om den blir slik jeg vil at den skal bli. Jeg har også bakt horn i dag, men det er jo ikke noe nytt, men i løpet av uken skal jeg prøve å bake noen sunne muffins. Og jeg gleder meg allerde! Om de blir bra så kommer nok oppskriften ut her også. Så det er bare å vente i spenning!

Har du prøvd å ha en slik goal list? Hva syntes du om det? 

Del

5 Kommentarer

 1. 31. august 2015 / 16:51

  så gøy å sette seg et par små mål for hver uke! Digger det 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   31. august 2015 / 18:02

   Ja, så absolutt! Grei måte å huske målene på også 🙂

 2. 1. september 2015 / 12:21

  Det var bade kjempelurt og kjempegøy! Blir lettere å nå målene sine når man henger de opp på veggen 🙂 Tror det blir en print her også. 😉 Hvor har du forresten kjøpt den marmorplaten bak?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   1. september 2015 / 13:16

   Den kjøpte jeg på Søstrene Grene og den er sååå fin ? gleder meg til å se printet ditt og! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *