Outfits of August

#1

#3

Det ble jo noen outfitposter i August også jo! Haha, føler jeg begynner å bli flinkerer til dette nå. Men er jo mye mer gøy når man også har folk som er flinke til å tå bildene. Jeg har vell egentlig gått veldig mye i skjørt denne måneden, men hvorfor ikke når været tilsier at jeg kan det?! Det har jo vært noen bukse-dager også, men da har jeg gjerne skifte i løpet av dagen for det ble alt for varmt.

Nå blir det bare spennende å se hvordan September blir. Håper temperaturene synker sakte men sikkert, og ikke sånn at det plutselig er 10 grader mindre. Huff, det høres så fælt ut! Men høstmoten er jeg så og si klar for at skal komme, det er det ikke tvil om. Jeg prøvde meg jo litt i August også på høstmoten, men blir nok (heldigvis) mer nå i September!

Hvilket av antrekkene likte du best? Selv har jeg flere favoritter! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *