Shape Up by Never Denim

// Annonse

Er det noe jeg er veldig kresen på så er det bukser. De skal sitte perfekt uten at man ser for stor ut her og der. Og er det noe jeg er spent på, så er det den nye jeansteknologien som Never Denim lanserte denne uken. De skal være superstretchy, og former seg godt etter kroppen. Og det som da er så viktig for meg er at man ikke mister den jeansfølelsen når man har det på, noe man ikke skal gjøre med disse.

MG_9662

De har også lansert en video som skal vise frem og markedsføre buksene, og jeg syntes den er kjempe kul. Og ikke minst sangen! Jeg har spillt av videoen flere ganger bare på grunn av den. Og om du ønsker å se den selv, eller bare høre sangen, så har du muligheten under her!

Jeg gleder meg hvertfall til jeg får tid til å reise til byen, da skal buksene helt klart prøves!  Må jo se om det virkelig lever opp til forventningene! 🙂 Buksene kommer i 4 forskjellige varianter; Higher, Groupie, Funk og Tights. Dere kan se alle jeansene HER, og jeg syntes alle ser supergode ut. Min favoritt var nok DENNE jeansen, så spørs om den ikke blir med meg hjem om den sitter bra på meg! Jeg pleier jo å like jeans som er høye i livet, men akkurat den syntes jeg var så fint, at det skal nok gå fint! Btw. Dere får kjøpt buksene hos BikBok eller på Bikbok.com.

Ser ikke den nye jeanstypen fin ut? Ahh, jeg gleder meg! 

Del

2 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. september 2015 / 13:03

   Hehe, ja det er jo et annet merke innen Never Denim 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *