What I like about autumn!

♥ For en som er glad i latte, så er vell dette den beste tiden å virkelig unne seg en deilig kopp. Gjerne med en liten sprut med enten karamell eller sjokolade. Naaam!

♥ Store og deilige skjerf. Er det noe jeg er veldig glad i, så er det å pakke meg godt inn i store og deilige skjerf, gjerne ullskjerf. Ahh, jeg må helt klart skaffe meg noen nye ullskjerf i år!

♥ Alle de fine fargene! Er vell ikke bare jeg som syntes det er så fint å se på når bladene begynner å skifte farge. Gjett hvem som skal prøve å få mest mulig bilder med de fargene i høst da!

#2

♥ Og som dere alle sikkert vet nå, høstmoten! Ah, Lag på lag med klær, store skjerf, deilige jakker, ullskjørt, boots og mye mye mer. Hva er vell ikke å like med det?!

♥ Stearinlys. Hvor koselig er det ikke å sitte inne med en kopp kakao eller noe lignende mens det regner utenfor og bare tenne et stearinlys. Det gir en så god stemning. Og jeg som selv sliter litt med høstdepresjoner på det værste mørket, så lyser det alltid opp dagene mine! Jeg liker også å bestille meg noen duftlys som lukter som enten kanel eller andre lignende “høstlukter”, jeg skal hvertfall bestille meg noen nye i år!

♥ Filmtitting. Just face it, du ser mye mer filmer om høsten enn det du gjør om høsten, eller hva? Jeg digger hvertfall å sette meg ned og se en fin film etter en lang dag på jobb(ene) og trening. Er lov å unne seg det på kvelden om man ønsker det!

#3

♥ At vi er ett skritt nærmere julen! For ja, julen er helt klart min favoritt høytid og jeg elsker alt den bringer med seg. Og det at høsten er her er jo bare et tegn på at vi nærmer oss!! 😀

♥ Hytteturer. Om høsten har jeg pleid å reise litt på hytta sammen med Mathias, og siden familien min ikke har hytte så blir nok ikke det noe særlig av i år. Men jeg får håpe det ikke blir alt for lenge til jeg får dratt på en hyttetur. Er jo gøy å leie hytte et sted med noen venner! Det kan jeg gjøre!

♥ Gå med tøfler. Haha, jeg aner ikke hva det er, men jeg digger å kunne begynne å bruke tøfler igjen. Nå er mine desverre utgått, og jeg trenger virkelig noen nye. Men har mine favoritter fra Primark, og skal jo dit i Oktober, så da blir det nok med meg et par hjem ja! Haha, jada, jeg er litt rar.

Hva liker du ved høsten? Noe av det samme som meg? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *