Fasjonable plakater fra Desenio!

P9020011

P9020009

Har dere sett så kule plakater? Jeg fikk disse i posten for noen dager siden, og jeg klarte ikke å vente til jeg hadde kjøpt rammer en gang, før de ble hengt opp. Jeg fikk nemlig for noen uker siden velge meg 3 plakater fra Desenio.no. Og jeg må faktisk si at det var vanskelig å kun velge ut tre stykker. Det var så alt for mange fine der, men det var to stk jeg VISSTE at jeg skulle ha! Nemlig Chanel plakaten og Fashion plakaten (vouge), men det tok ike lang tid før jeg bestemte meg for den tredje heller. Og ikke minst så gikk jo alle tre plakatene godt sammen! Nå er det bare å kommer seg avgårde på ikea og kjøpe rammer.


I dag føler jeg at jeg har vært flink. Jeg har trosset en kraftig hodepine (etter å ha tatt litt smertestillende), og så har jeg filmet dere en videoblogg. Rettere sagt en sminkevideo med min favoritt sminkelook for høsten! Denne videoen kommer nok ikke ut før i neste uke, men jeg skal filme enda en video etterpå, som skal bli lagt ut så fort jeg er ferdig med den! Så det er bare å følge med i løpet av kvelden!

Hva syntes dere om plakatene? Var de ikke kule?! 

 

Del

1 Comment

  1. 3. september 2015 / 12:54

    åh, de var superkule! elsker slike prints 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *