Videoblogg: Ny GHD styler preview!

Da var jeg i gang! Første videoblogg siden februar(?), og det er godt å være tilbake. Jeg kjente at når jeg spilte inn denne så var jeg i et veldig skravle humør. Så beklager om det ble litt langtekkelig innimellom. Men hvertfall så er alt det jeg sier i videoen sant. Jeg forteller dere hvorfor jeg har bestemt meg for å starte å vlogge igjen, jeg gir litt tips til hvordan du kan ta best mulig vare på håret når du styler det og jeg viser dere min første reaksjon når jeg prøver den for første gang. Så håper dere liker den! Og lik videoen min på Youtube om du syntes jeg skal fortsette med dette, og ikke minst subscribe til kanalen min. Der kommer videoene fortere ut enn de gjør på bloggen!!

Hva syntes dere om at jeg starter å videoblogge igjen? Noen spesielle videoer dere kunne tenke dere i fremtiden? Let me know! 

Del

2 Kommentarer

 1. 3. september 2015 / 21:00

  Så søt du er Helene! Lo godt når du nøys, hihi 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. september 2015 / 21:02

   Haha, det tror jeg på! ? takk snuppa ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *