Tanker om: Clarins Energizing Emulsion

Da jeg var på vei hjem fra Madeira kjøpte jeg med meg denne på en av flyplassene. Jeg har nå brukt den en god stund og har begynt å få en formening om den. Jeg har gjerne brukt den om jeg har følt at musklene mine har vært anspente og slitne. Da gjerne skulder/nakke regionen og føttene mine. Dere vet den dunkende følelsen etter å ha gått en lang dag på jobb/ i byen eller på en storby ferie? Den har jeg så og si hver gang jeg har hatt en lang vakt på jobb. Og det har vært like godt hver gang å komme hjem, og så masere denne kremen inn på føttene mine.

P9030001

Jeg har også et par ganger fått mamma til å massere inn kremen på skuldrene mine, da jeg blir veldig fort stiv i musklene der. Og vet dere hva? Det funker så utrolig bra! Kremen avkjøler og roer musklene, og det tror jeg ikke at jeg er den eneste som trenger etter noen lange dager?!

P9030007

Da vet dere hvertfall løsningen! Kjøp Clarins Energizing Emolusion og bli frelst. Haha, neida, men det er virkelig fantastisk å få den på huden. Så er verdt å prøve det hvertfall!

Har du prøvd dette produktet eller noe liknende? 

Del

1 Comment

  1. 4. september 2015 / 16:38

    Hørtes helt fantastisk ut. Går og bærer på en 12.4 kg klump av en guttunge relativt ofte så musklene mine får kjørt seg det skal være sikkert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *