Ikke bare ny uke, men en helt ny start!

P9070007

God formiddag alle sammen! Det er mandag, og det er en ny uke. Rommet er rydda, målene er satt og jeg er klar for å begi meg ut på en uke jeg tror kommer til å bli super bra. Jeg har en del planer lagt, noen videoer som skal bli filmet og en tur jeg har ventet en stund på. Jeg reiser til Trondheim på torsdag og gleder meg masse til å se Mathias igjen! Men før den tid har jeg flere andre spennende ting på gang her hjemme.

Denne uken starter jeg nemlig på opplæring i bedriften til pappa. Noe som er både skummelt og gøy. Å lære det han har drevet med i så mange år, å kunne jobbe side om side med han jeg er mest lik her i verden og ikke minst det å begynne å studere litt igjen. For det er det jeg må nå. Jeg må faktisk begynne å studere den nye programvaren pappa bygger opp, jeg må studere shipping-språket og jeg må friske opp i engelsken min. Jeg tror dette blir en ny start på en veldig spennende høst! (Haha, hva sier vell mindre rosablogger enn å jobbe innen shipping? ^^ Godt jeg fortsatt er på kafeen også!) Skål for en ny start!

Ha en fin start på uken, så blogges vi seinere i dag! 

Del

4 Kommentarer

 1. 7. september 2015 / 16:45

  Ha en super uke! 🙂
  Har du kontakt med noen andre bloggere i Tbg?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   7. september 2015 / 16:51

   Takk og ligemåde! 🙂

   Nei, i TBG har jeg ikke kontakt med så mange bloggere. Vet ikke helt hvorfor, men noen ganger er jo det vanskelig og! Men har flere andre steder i Norge da 🙂

 2. 7. september 2015 / 17:41

  Har selv flyttet til Tønsberg og vurderer å begynne å blogge igjen! Har selv aldri hatt noe særlig kontakt med bloggere i virkeligheten, men har et inntrykk av at mange bloggere har mye til felles! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   7. september 2015 / 19:08

   Ahh, skjønner! Velkommen til Tønsberg hvertfall 😀 Noen bloggere har mye til felles, mens andre ikke har så alt for mye til felles. Det er jo alltids noen man kommer bedre overens med enn andre. Men sånn er det jo uansett hva det gjelder. 😉 Lykke til om du bestemmer deg for å begynne å blogge igjen! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *