*Klapp på skulderen*

I dag har jeg virkelig vært flink blogger altså!! Jeg mener, jeg har filmet hele TO videoblogger til dere i dag. Hehe, må nemlig innrømme at jeg har vært en god del mer inspirert når det kommer til videoblogger om dagen, enn det jeg har vært med selve blogginga. Men satser på at det snur litt når jeg er og har vært i Trondheim. Da har jeg nemlig den faste hjelperen min tilbake igjen, og det er så godt. Hehe, jaja, får ikke ha han så lenge, men helgen er bedre enn ingenting!

Nå skal jeg sette meg til å redigere en av videoene jeg filmet i stad, for den skal dere få se allerede i morgen. Men om du ikke klarer å vente så lenge så kan dere subscribe YT-kanalen min HER, så får dere en titt på den allerede i kveld tenker jeg! Det lønner seg å følge med der også, og ikke bare på her på bloggen. Nei, nå må jeg sette igang om jeg skal rekke å bli ferdig!

Hvem gleder seg til å se ukens videoblogg?! Hva tror dere at ukens video blir?

Del

1 Comment

  1. 8. september 2015 / 18:55

    Videoblogg er jo gøy da! Gleder meg til å se 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *