#SELFIE by Makeup Revolution

P9070008

Ahh, så ikke dette ut som herlig sminke så vet ikke jeg! Jeg fikk denne lille pakken i posten i går av Makeup Revolution Norge, og jeg gleder meg masse til å få testet ut produktene. Jeg har fått en bronzer med litt gullskimmer i, og jeg måtte jo selvfølgelig prøve den med en gang. Jeg sier bare en ting, SOLGT! Den ble så fin på, og jeg gleder meg til å vise dere mer av den i makeup tutorials i fremtiden.

P9070012

P90700061

Jeg fikk også øyeskyggepaletten #Selfie, noe jeg er veldig spent på. Jeg er litt kresen når det kommer til øyenskygger og jeg vil at de skal holde seg fint gjennom dagen. Så jeg får teste litt nå de neste dagene, og så lar jeg dere vite dommen når jeg har gjort meg opp en mening.

P90700071

P9070005

Ellers fikk jeg to leppestifter, én lys rosa som jeg ikke tror jeg kommer til å bruke så alt for mye. Kanskje mer til sommeren igjen? Og en som er i en fin nude farge, noe som gjør looken veldig naturlig. Jeg fikk også med en liten øyeskyggeprimer. Den blir også spennende å prøve! Kanskje jeg lager en “Makeup Revolution tutorial” da en sminkelook med kun sminke fra Makeup Revolution, hvem vet? Jeg må jo uansett få vist dere den fantastiske bronzeren på en eller annen måte!

Har du prøvd noen av disse produktene før? Hva syntes du om dem? 

// Produktene er sponset

Del

2 Kommentarer

 1. 9. september 2015 / 19:10

  så gøy med ny sminke da 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   9. september 2015 / 23:48

   Ja, det er alltid gøy! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *