The kind of work I like!

Jobb, jobb, jobb! Det er det dagen har gått til i dag. Eller, noen av dere tenker nok ikke på det som jobb. Jeg har nemlig vært og ordnet neglene mine i dag, og det i seg selv er jo ikke jobb. Men etterarbeidet jeg skal gjøre er jo en jobb for meg. Bildetakning, redigering, skriving. Det tar tid. Og i dag har jeg også redigert en video dere skal få om et par uker, og skrevet litt innlegg til helgen. Så i dag har jeg rett og slett jobbet med masse til bloggen! Er litt greit å få gjort det også innimellom.

Akkurat nå kjenner jeg at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre. Jeg har gjort det jeg skulle i dag og i tillegg begynt å pakke. Skal pakke resten i morgen, for noe henger og tørker seg nå, så har egentlig resten av kvelden ledig.. Det var ikke helt beregna! Haha. Jeg kan jo gjøre litt mer på designet jeg holder på å lage til Elise, eller jeg kan ta meg skikkelig fri – lage meg noe godt og sette meg til å se på film! <3 Vi får se.

Ser ikke neglene mine fine ut nå? Kommer et eget innlegg om dem på fredag! 

Del

2 Kommentarer

 1. 9. september 2015 / 18:53

  Kjempefine! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   9. september 2015 / 18:54

   Tusen takk ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *