Videoblogg: My go to autumn makeup!

God morgen! Da var det tid for ukens videoblogg, og jeg håper virkelig den faller i smak. Er det noe som tar lang tid med sminkevideoer så er det å redigere dem. Var så lei og trøtt i hodet i går at jeg ikke orket å se gjennom den en siste gang før jeg lastet den opp. Så jeg måtte sjekke i dag når jeg våknet, at jeg ikke måtte gjøre litt endringer og laste opp på nytt. Men jeg syntes faktisk ikke at det ble så ille. Det eneste var at jeg var i skikkelig skravle humør da jeg filmet videoen, så måtte klippe en gooood del ned.

Fortell meg gjerne hva du liker med videoen og hva jeg evt. kunne gjort bedre. Alle tilbakemeldinger tas imot med stor takk! Jeg røper jo også hva neste ukes video blir, mot slutten av filmen, og håper det hørtes ut som en morsom idé. Jeg gleder meg hvertfall! Subscribe og lik videoen min HER.


Nei, nå må jeg lage meg litt frokost før jeg skal avgårde og ordne neglene mine. Egentlig skulle jeg gått med de jeg har, i en uke til. Men neglene mine har vokst så mye, at jeg måtte bytte time til en uke tidligere. Så nå blir det en høstlig farge på neglene, can’t wait!!

Hva syntes du om ukens video? 

 

Del

2 Kommentarer

 1. 9. september 2015 / 19:09

  Kjempekjekt å se videoblogger av deg, gleder meg til lookbooken! 😉

  • Helene Lekven
   Forfatter
   9. september 2015 / 23:48

   Tusen takk, så gøy du syntes det! 🙂 Gleder meg til å filme den! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *