Trondheim next!

P8310058

Dagen i dag blir nok ganske travel, men gjett om den skal bli bra!! Jeg flyr nemlig avgårde til Trondheim etterpå, og jeg gleder meg masse til å se Mathias igjen. Det er bare 3 uker siden han var hjemme, men savnet er der jo etter 3 uker, det er helt klart! Nå skal jeg pakke litt før jeg setter nesa mot flyplassen. Når jeg kommer frem i ettermiddag skal jeg og Mathias avgårde på Ikea for å handle litt av hvert som trengs. Men ikke fortvil, jeg skal nemlig ut å ta bilder, så dere får et outfit innlegg i løpet av ettermiddagen!

Men hvertfall så håper jeg dere får en super Torsdag, det er snart helg dere!! 

Del

2 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. september 2015 / 19:05

   Takk skal du ha! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *