New nails ready for autumn

Denne gangen klarte jeg rett og slett ikke å dy meg. Jeg var super fornøyd med neglene mine forrige gang, men jeg klarte å overtale meg selv til en høstfarge allerede. Haha, og dere kan jo da bare gjette dere til det uten å se på bildene, for er det noe som skriker mer høst enn vinrødt/burgunder så vet ikke jeg! Og det er, som dere ser, akkurat den fargen neglene mine ble denne gangen. Jeg tror disse neglene blir superfine til flere antrekk jeg har planlagt utover høsten og jeg gleder meg til å dele de med dere allerede.

P9090017

Jeg valgt mandelformede negler denne gangen også. Jeg vet ikke hva det er med den formen, men syntes den er så elegant og fin. Jeg vurderer å virkelig satse på en annen form neste gang, men vi får vente å se. Kun tiden vil vise, og for nå så er jeg uansett utrolig fornøyd med form og farge!

P9090021

Charlie er virkelig kjempe flink med negler, og hun vet så godt hva det er hun snakker om. Det er noe som gjør at jeg har en trygghet når jeg er der og får stelt neglene mine. Men det er ikke bare negler hun fikser, hun setter også på vippeextensions for de som ønsker det. OG hun holder på/skal utdanne seg videre innen skjønnhetstatovering, så tilbudet i salongen hennes øker etterhvert!

P9090015

Prisliste hos Charlie’s negldesign og vippeextensions:

Nytt sett med negler: 850,-
Etterfyll: 650,-

Nytt sett med vipper: 1250,-
Etterfyll: 650,-

P9090023

Var ikke neglene mine fine nå? Jeg har gått og sett på neglene mine hele tiden helt siden jeg fikset dem. Om det er mulig å forelske seg i en farge, så tror jeg virkelig jeg har gjort det nå! Blir spennende å se hva jeg endre opp med neste gang. Og forresten så flytter hun i et nytt lokale innen jeg skal dit om 4 uker, så da skal jeg ta litt bilder for dere, slik at dere får et større bilde av hvordan det er å være hos Charlie! Jeg gleder meg hvertfall masse til å se lokalet og Charlie neste gang, hun er herlig altså.

Hva syntes du om de nye neglene mine? Hvilken farge syntes dere jeg burde gå for neste gang?

// Behandlingen er sponset

Del

2 Kommentarer

 1. 14. september 2015 / 15:43

  Nydelig farge 🙂 Jeg gikk for en lilla farge denne gangen, men blir nok litt mer høstlig neste gang 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   14. september 2015 / 16:11

   Tusen takk, liker den veldig godt selv! 😀 Det er fint med lille og, det er faktisk litt lille i den fargen jeg har nå og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *