En romantisk middag for to!

P9110008

P9110006

P9110004

P9110003

P9110013

P9110016

P9110017

Ahh, SOM vi koste oss i går!! Jeg fortalte dere jo i går ettermiddag at vi skulle ut og spise og at vi hadde fått spandert litt penger slik at vi kunne unne oss en skikkelig middag. Og gjett om vi gjorde. Vi koste oss på Solsiden i noen timer på en restaurant som heter San Sebastian, og det er en tapas og vinbar. Det er helt klart den beste maten jeg har spist på lenge, og verdt hver eneste krone. Vi koste oss nemlig med en deilig grilltallerken med litt av hvert på; Kyllingvinger, kjøtt, poteter, focaccia,  aioli, chorizo og litt mer. Det var akkurat nok med mat, og sammen med vinen var dette virkelig et fullkomment måltid. Vi ble enige om at det ikke ble siste gangen vi skulle dit!

Kjenner jeg blir glad av å se over disse bildene, om og om igjen. Lykkelig er bare forbokstaven når jeg nå er her sammen med Mathias. Klissete, ja, jeg vet, men akkurat denne helgen har jeg lov til å være litt klissete <3

Pleier du og kjæresten å ha en skikkelig date-night innimellom? Ha en fin lørdag videre! 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *