Min mening om vippeextensions

For litt under ett år siden valgte jeg å prøve ut vippeextensions. Selv om jeg var usikker og hadde hørt mye blandet om det, så valgte jeg å satse på det. Og nå føler jeg at jeg har gjort meg opp en formening om akkurat dette selv:

For det første så er det veldig forskjellig fra sted til sted, om hvordan det blir seende ut. Jeg har faktisk prøvd meg på hele 3 forskjellige salonger, med så og si 3 forskjellige resultater. Jeg har opplevd det å bli fornøyd den første gangen de setter på vippene, for så å bli skuffa den andre gangen.

Jeg har opplevd det å få satt på alt for mye og alt for tunge vipper. Slik at de datt nedover i øynene på meg og mine egne vipper ble alt for slitte. Jeg måtte dermed ha en pause, før jeg igjen gikk tilbake til en annen salong. En jeg hadde så vidt vært innom før og som jeg var fornøyd med.

For ja, jeg har også opplevd det å få lette, fine og naturlige vipper. Jeg har kjent på det at jeg ikke må sminke meg før jeg skal ut. Jeg har kjent på den friheten. Men vet dere også hva annet jeg har kjent på? Jeg har kjent på savnet etter å ta på mascara og bestemme akkurat hvordan mine vipper skal se ut.

Nå er vippene mine lange og fyldige igjen, men det har tatt et par måneder etter at jeg tok på de siste vippene. Mine egne ble nemlig veldig slitt og de brakk veldig fort etter den episoden med alt for mye og alt for tunge vipper. Dette tok de selvfølgelig hensyn til på den nye salongen og de gjorde det du mente var best for mine vipper. Og det funket. Men savnet etter å faktisk måtte sminke seg var litt for stort.

Det var deilig å ikke MÅTTE sminke seg for å gå ut, men jeg som er så glad i å sminke og pynte meg så ble savnet for stort. Kanskje jeg prøver vippeextensions igjen, kanskje ikke. Men om du skal, pass på at det blir gjort ordentlig og at de ikke får vondt av dem. Om du gjør det er det ikke satt på riktig og det kan ødelegge vippene dine. Mitt beste tips er å gå tilbake og be om å fjerne dem, og eventuelt prøve seg igjen hos en annen salong!

Har du prøvd vippeextensions, og hva er din mening om det? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *