Nå blir det haul!

Om en måned reiser jeg og Elise til Dublin og shopping er det meste som står på planen hittil. Vi skal nok finne på noe annet også, men akkurat nå er det nok shoppingen vi er mest spent på. I Dublin har de jo mange av de samme butikkene som de har i London, da også inkludert Primark. Derfor har jeg nå sitti og satt sammen en kollasj med klær fra Primark jeg kunne tenke meg. Hva skriker vell mer høst enn disse klærna da? Ahh, gjett om det skal bli godt med nye høstklær og andre basics!

Men jeg tenkte også at det kom til å bli en perfekt mulighet til å ha en videoblogg, altså primark haul! Det er jo veldig populært, og jeg liker selv å se på disse videoene på Youtube. Så om det er noe interesse for det så må dere bare skrike ut, jeg gjør det gjerne! 🙂

Hva likte du best av klærna på kollasjen?

Del

2 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   13. september 2015 / 14:49

   Jaa, de er så fine! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *