Sunset over the river!

P9110021

P9110018

Ahh, jeg elsker området Mathias og de bor i. Det er bare noen minutter å gå til Bakklandet, det er så og si bare over en bro så er vi ved Nidarosdommen. Og ikke minst er stien langs vannet så og si rett utenfor døra. Det er så koselig å gå der om kvelden og bare nyte den nydelige solnedgangen. Det skaper så fine farger og ikke minst refleksjoner i vannet. Ahh, nei jeg hadde ikke hatt noe i mot å bo her, så sentralt i Trondheim. Det er helt klart!

Er det ikke vakkert? Idyll kaller man det! 

Del

2 Kommentarer

 1. 13. september 2015 / 21:32

  Helt nydelig! Har aldri vært der selv, men ser utrolig ut 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   13. september 2015 / 21:35

   Ikke sant? Det er enda vakrere enn det ser ut som! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *