En skikkelig kvalitetsdag!

P9130006

P9130002

Da var jeg trygt hjemme igjen etter en fantastisk helg i Trondheim. Jeg brukte kameraet overraskende lite, og når dette innlegget er publisert, så har jeg vell så og si vist dere ALLE bildene jeg tok i løpet av helgen. Jeg har heller ikke fått filmet det jeg hadde planer om, da vi egentlig ikke rakk det, og heller valgte å nyte den tiden vi hadde sammen. Men neste gang har vi planer om å være litt flinkere, da er jeg der en dag ekstra også, så da lover vi at vi skal få filmet en skikkelig bra lookbook! Jeg får også prøve å smiske med Linn sånn at hun kan hjelpe meg med en liten en før den tid og.

P9130007

P9130008

P9130010

I går så tok vi dagen med ro og bare nøt de siste timene vi hadde sammen. Vi koste oss på café, vi var inne i Nidarosdommen og så på alle de fantastiske detaljene i bygget, og vi vandret litt rundt i byen. Middagen/lunsjen ble spist på Fridays før vi dro tilbake på hybelen og så en romantisk film. En skikkelig kvalitetsdag altså! Jeg tok flybussen i 20 tiden, og var hjemme i 00 tiden, så det ble en lang, men utrolig fin dag. Jeg skal leve på denne helgen utrolig lenge, og jeg er klar for en ny uke!

I dag har jeg litt bloggarbeid som må gjøres, før jeg starter å jobbe for pappa igjen i morgen. Så det er bare å sette i gang. Men først skal jeg pleie kroppen min litt, og virkelig kose meg inne i dette høstværet. Er litt godt med hjemmekontor og fleksible arbeidstimer!

Håper dere får en fin start på uken, og at dere hadde en fin helg! 🙂 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *