The incredible face mask!

Når jeg kom hjem i går lå det en liten pakke på senga mi. Jeg hadde nemlig fått tilsendt noen ansiktsmasker fra MayBeauty, og jeg klarte ikke å vente lenge med å prøve de. Jeg har sett andre har prøvd dem og skryti mye av dem, og gledet meg veldig til å prøve dem selv. Så å få den sjansen av MayBeauty var jeg glad for! Alle jenter trenger litt pampering innimellom, og i dag var det min tur.

P9140008

 

Masken var lett å påføre ansiktet da det fulgte med en liten kost. Den gjorde jobben mye mindre klissete og ikke minst så var det lettere å fordele masken rundt om i ansiktet. Masken skulle være på i 30-45 minutter, og jeg hadde den på omtrent så lenge før jeg begynte å pelle den av. Også sååå vondt det var da!! FY! Men det viser jo bare hvor mye jeg faktisk trenger det. For de første gangene skal det gjøre vondt, og det er jo en betryggelse om at den faktisk gjør noe med huden din. Og det den gjør er at den kommer seg dypt inn i porene, slik at alle «forurensingene» skal bli nådd. Og det er grunnen til at det gjør vondt å ta den av de første gangene.

P9140001

Dette er det masken gjør:
Den fjerner urenheter        Den fjerner olje fra fet hud        Den fjerner død hud        Den fjerner hudormer

P9140003

Etter jeg tok av masken har jeg virkelig kjent at huden i ansiktet har jobbet, og det er noe jeg syntes er veldig deilig. Da vet jeg at det jeg akkurat har gjort, funker. Og jeg ser til og med forskjell allerede, etter kun én gang, så gleder meg masse til å se hvordan huden min blir etter et par behandlinger. Om du kunne tenke deg å prøve denne masken selv, så finner du den pakken jeg har HER.

P9140016

Noe som er veldig greit, er at MayBeauty har fri frakt over hele verden, og jeg vet jeg har noen internasjonale lesere som kommer til å like det veldig godt! Og ikke nok med det, men så får dere som leser bloggen min 30% rabatt ved å bruke denne kupongkoden: kvenfacemask30 eller bruke DENNE linken. Om du bruker linken så er rabatten automatisk lagt inn i bestillingen, så du slipper å gjøre noe som helst!

Om du ikke kunne tenke deg ansiktsmaske, så har de et par andre produkter tilgjengelige og. Men det kommer flere produkter fortløpende, noen jeg selv kanskje skal prøve. Noe som blir veldig spennende!

Kunne du tenke deg å prøve denne masken? Og om du har, hva syntes du om den?

// Produktene er sponset, men det er ærlige meninger

 

 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *