Videoblogg: How to make natural curls

Som dere vet fikk jeg ikke filmet den lookbooken jeg hadde planer om å filme i helgen. Men forrige uke var jeg så smart at jeg filmet like godt to videoer når jeg hadde sjansen og ideen. Dermed var det ikke noen stor krise at lookbooken ikke ble filmet i helgen. Men jeg skal smiske litt med lillesøster slik at hun kanskje kan hjelpe meg i løpet av uken. Så forhåpentligvis, jeg lover ingenting, men forhåpentligvis er det en lookbook som blir publisert her neste uke!

Nå derimot tenkte jeg å dele med dere hvordan jeg lager naturlige krøller i det nye og korte håret mitt. Det er flere som har spurt om hvordan jeg lager de, og her har dere svaret! Håper dere liker videoen, og er det noe annet dere ønsker å vite eller noen andre filmer dere vil jeg skal filme, så er det bare å si i fra! Dere finner videoen HER på Youtube, hvor dere kan like videoen og subscribe til kanalen min.

Hva syntes du om ukens video? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *