Is it Friday already?

Oh hey! I dag har bloggen rett og slett ikke blitt prioritert. Som dere vet har jeg startet å jobbe for pappa, og har ekstremt mye jobb å gjøre fordi vi er i oppstartsfasen av noe veldig spennende, så da må det nesten bli litt prioritert. Også har det for første gang denne uken vært SOL!! Noe som måtte nytes så fort arbeidet for dagen var ferdig. Men likevell så har jeg jo gjort noe blogg relatert denne dagen, jeg har nemlig sammen med Linn, begynt på «Autumn Lookbook»!! Og jeg tror faktisk det kommer til å bli super bra. Og om den faller i smak hos dere også, så blir det nok ikke siste gangen. 🙂

Resten av kvelden har jeg ikke så alt for mange planer, annet enn å spise taco, se på film og spise sjokolade. Jepp, i dag er det en tyspisk fredag hjemme i heimen, og jeg gleder meg egentlig litt. Er ikke så ofte jeg har tid til det nå, og ikke fremover heller. Mye som skjer de neste månedene!

Men hvertfall så håper jeg dere får en super kveld videre og at dere tilgir meg for å ha litt for mye å gjøre! Happy Friday!!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *