Kun én ting frister akkurat nå!

P9150004

Er ikke denne skittentøyskurven fin? Ahh, syntes den er stilig, men samtidig så enkel!
Du kan finne den HER.

P9150002

I dag skal jeg ærlig innrømme at det frister mer å bli hjemme og ta seg et langt og avslappende bad. Men nei, i dag var det enda en dag på jobb, så det badet får rett og slett vente. Kanskje jeg unner meg det i kveld, eller i morgen tidlig? Jeg må innrømme det hadde vært deilig, og enda bedre hadde det vært om jeg hadde hatt noen Bathbombs som det så fint heter på engelsk. Det stod helt stille på det norske ordet akkurat nå.. Men hvertfall så hadde det vært super deilig. Jeg må kjøpe noen slike badebomber (haha!!) i Oslo eller i Dublin, for det er alltid greit å ha når man plutselig får lyst til å ta seg et slikt bad.

Liker du også å kunne unne deg selv et skikkelig bad innimellom? 

// innlegget inneholder sponset produkt

Del

4 Kommentarer

 1. 19. september 2015 / 23:59

  Åh den kurven har jeg også. Fikk den i julegave av søsteren min. I love it! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   21. september 2015 / 11:37

   Super fin er den! ?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   21. september 2015 / 11:37

   Tusen takk! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *