Catching up on a Sunday morning!

P9190011

Okei, jeg må bare starte denne søndagen med å si at jeg virkelig er lei for at det har blitt litt middelmådig blogging denne uken. Jeg har rett og slett hatt så alt for mye jobb å gjøre, at bloggen rett og slett har kommet i andre rekke. Jeg har hatt flere ting jeg har hatt lyst til å gjøre denne uken som jeg ikke har fått gjort på grunn av at jeg ikke har kunnet prioritere det. Men jeg håper og tror at den kommende uken skal bli litt bedre. Jeg skal nok fortsatt jobbe en god del hver dag, men jeg skal prøve å gjøre så godt jeg kan. Kan ikke love mer enn det!

Også vil jeg forresten si tusen takk til alle som har sett den første videobloggen min for 2 uker siden. Den har nå hatt over 1000 visninger og dere aner ikke hvor stor motivasjon det er! Jeg syntes det er super gøy å filme og redigere videoene til dere, og at det er så mange som ser på de gjør det bare enda mer gøy. Så tusen tusen takk!! Dere er fantastiske <3 Hvis du lurer på hvilken videoblogg jeg snakker om så finner du den HER, og om du vil subscribe kanalen min kan du gjøre det HER.

Håper dere får en fin start på søndagen, så blogges vi seinere i dag! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *