I’ts gonna be quite a week!

Goood mandag alle sammen! Da var en ny uke i gang og jeg tror denne kommer til å bli helt super. Jeg skal jobbe mye, men samtidig står litt andre ting på planen. For eksempel så skal jeg seinere i dag til Sandvika sammen med Erica. Da blir det høy musikk og latter i bilen, shopping og café-tur på storsenteret og sikkert litt outfitbilder i gatene i Sandvika om det ikke regner for mye.

P9200015

Jeg vet jeg ikke har vært så flink med outfitposter denne måneden, men det er rett og slett fordi jeg har nå i to uker prøvd å filme til den lookbooken. Jeg har ikke fått filmet de jeg ville og ikke så mange som jeg ønsket. Men det har blitt et lite knippe, så skal få redigert den videoen i løpet av dagen i dag. Men antrekkene ble så og si filmet samme dag, så på noe er det litt av det samme, men sånn er det. Neste lookbook vet jeg kommer til å bli mye bedre! Da skal Mathias hjelpe meg, og vi skal virkelig få det til den gangen. Så om du ikke syntes den første lookbooken blir så bra, så bare se bort fra den! 🙂

P9200017

Jeg har egentlig vært oppe noen timer allerede og jobbet for pappa. Så nå har jeg en liten pause, før jeg skal avgårde på trening før jeg blir plukket opp av Erica kl 15. Ahh, dette blir en god start på en fin uke, og det er godt å være igang. For denne uken har jeg gledet meg til lenge, og dere? Til helgen er det høstferie!!

Ha en strålende start på uken alle sammen! Skal du noe gøy denne uken? 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *