Makeup Haul!

Okei, så de siste ukene har jeg gått til innkjøp av en del ny sminke. Litt er kjøpt på nett og litt er kjøpt i butikk. Uansett så er jeg så fornøyd med alt foreløpig, så derfor tenkte jeg å vise dere det jeg har kjøpt inn nå i det siste. Jeg vet det er flere der ute som liker sminke-poster, så hvorfor ikke? Yes, la oss sette i gang!

Aqua Derma Sensitive Mineral Facial Wipes: Fra Boots Apotek. Okei, dette er ikke akkurat sminke, men det er til å fjerne sminke med og jeg er rett og slett falt ordentlig for disse! Jeg spurte mamma om hun kunne kjøpe den til meg da jeg så den var blandt de som skårte best på testen av sminke servietter. Og når jeg prøvde de første gang visste jeg at de kom til å bli min nye favoritt. ALLE serviettene har godt med fuktighet, gjennom hele pakken, noe jeg syntes er sjeldent i andre pakker. Den fjerner sminken lett og på en bra måte. Og sist men ikke minst så skader den jo ikke huden eller forstyrrer hormonene på noen måte, så denne liker jeg utrolig godt!

P9200004

Leppestift: Denne kjøpte jeg på lørdag da jeg var i byen etter jobb. Jeg var på jakt etter en leppestift med en litt mer tøff farge, og som jeg måtte ha litt selvtillit for å gå med. Og vi kan si at jeg fant en. Det er en mørk brun farge, syntes hvertfall jeg, men syntes den blir kul på leppene om den passer til resten av looken. Fargen på leppestiften heter So Cocoa . Blir spennende å se hvor mye den blir brukt! Jeg liker hvertfall konsistensen på leppestiften, og den er lett å få av om man ønsker det!

NYX HD : Denne øyenskygge primeren kjøpte jeg på coverbrands for noen uker siden og har så og si brukt den hver dag. Hvertfall hver dag jeg har hatt på sminke! Den er lett å smøre utover øyelokket og gjør at øyenskyggen holder seg fin hele dagen uten at den skiller seg og legger seg på merkelige måter. Så denne forblir i sminkemappa mi, helt klart!

P9200003

Licuide eyeliner: Yes, jeg var på et lite shopping-spree på H&M på lørdag.. Og dette er ikke siste produktet jeg vil skrive om i dette innlegget som er derfra! Denne var veldig uvant å bruke og var for meg litt kinki. Men jeg tror at så fort jeg får vent meg til den nye tuppen så går det greit. Den legger en fin strek med svart eyeliner og er vannfast, noe som er et must for meg da øynene mine renner om det så bare et litt vind ute. Så etter litt øving så faller nok denne mer i smak altså!

Bare Minerals Original: Denne var også fra coverbrands (det meste er derfra og fra H&M), og er et pudder jeg nå har brukt i over et år. Jeg elsker pudderet og hvordan det sitter på huden min. Jeg har den i fargen Nude og den passer meg perfekt. Ettersom den solbrune huden min er long gone, så passer nok dette pudderet godt utover vinteren også!

P9200005

Beauty UK Ultimate contour palette: Fra Coverbrands og min første contour palett.Jeg er ikke redd for å innrømme det. Jeg har tidligere ikke vært så interessert i sminke at jeg har giddi å sminke meg så alt for mye, men nå øker interessen og da vil jeg prøve litt nytt. Jeg føler derfor ikke at jeg kan si om dette er en god contour palett eller ikke, men tror ikke det er lenge før jeg kjøper meg en ny. Kjenner jeg heller vil ha i pudderform da det er litt lettere å kontrollere!

Øyenskygge: Fra H&M og i en fin og lys farge. Jeg var nemlig ute etter en lys farge som ikke hadde så mye glitter i seg. En som kunne passe den fine matte brunfargen jeg hadde liggende hjemme. Og jeg fant jeg fant! Jeg så når jeg kom hjem at det faktisk var litt glitter i den, men det var så lite at det såvidt var merkbart. Og jeg brukte den i går, så den var absolutt godkjent.

N*7 Lift & Luminate Foundation: Fra Boots Apotek. Jeg var for noen uker siden på jakt etter en ny foundation da jeg gikk innom apoteket ved siden av jobb. Der fant vi frem til en foundation som passet huden min. Jeg sliter nemlig med noen tørre flekker i ansiktet og må ha en foundation som tilfører fuktighet til huden, og det gjør helt klart denne. Første gang jeg tok den på lurte jeg på hvorfor jeg ikke hadde prøvd dette tidligere, det var jo så deilig og så lett! Og etter jeg startet med denne foundationen så har jeg ikke sliti med de tørre flekkene i ansiktet og jeg har nesten ikke trengt å smøre meg med ansiktskrem, så god er den! Jeg smører meg jo jevnlig med ansiktskrem, men trenger ikke lenger å gjøre det morgen og kveld. 😀

P9200002

Blush: Fra H&M. Jeg var på jakt etter en farge som ikke var for rosa eller for brun. Og jeg fant akkurat den perfekte. Av en eller annen grunn klarte jeg å få det til å se ut som den var veldig rosa på bildene. Men den er akkurat slik jeg vil ha den, det er det som teller! Jeg brukte den i går og i dag og den gir virkelig en fin glød til ansiktet. De hadde jo så mange andre fine farger også, og når det var til en så fin pris så spørs det nok ikke om det havner en til i kolleksjonen snart!

Når jeg nå har fått en økt interesse for sminke så ser jeg hvor mye jeg egentlig har manglet tidligere. Jeg kjenner jeg kunne tenke meg en setting spray, slik at sminken holder litt bedre. Og kanskje jeg skulle prøve ut en primer for samme grunn? Hmm, jeg vet ikke. Det er så mye fin sminke der ute som jeg har lyst på og.. Og det jeg liker best er leppestifter, og når jeg vet at jeg skulle til Sandvika i dag så er det ikke liten tvil om at jeg kommer hjem med en ny Mac leppestift!

Har dere noen av de samme produktene? Anbefaler du noe annet i stedet for disse jeg har nå?

Del

4 Kommentarer

 1. 21. september 2015 / 21:03

  så mye gøy! jeg har også den contourpaletten, litt gøy å prøve med sånn krem-konsistens fordi den blender på en annen måte enn pudder !

  • Helene Lekven
   Forfatter
   22. september 2015 / 14:55

   Jaja, absolutt morsomt å prøve den med krem-konsistens! 🙂 Men kjenner jeg har lyst til å prøve en pudder variant også ^^

 2. 22. september 2015 / 12:26

  Åh, jeg elsker å kjøpe ny sminke! Jeg syns også den nye kolleksjonen til H&M hadde såå mye fint til en god pris, jeg elsker leppestiftene derfra, så jeg tror jeg må innom for å kjøpe litt andre ting også. Du burde forresten prøve bare minerals sin dagkrem med farge, jeg bruker den som både fuktighetskrem og primer under foundation, og det gjør at sminken sitter kjempegodt, samtidig som at huden får en superfin glød og kjennes myk og god 🙂 Perfekt å bruke alene om du ikke vil ha på deg så mye sminke også!!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   22. september 2015 / 14:57

   Ja, er det ikke noe spesielt ved det å kjøpe ny sminke?! Jah, sminken deres har virkelig overrasket stort! Anbefaler eyelineren!! 😀 Hmm, høres spennende ut, kanskje jeg skal få prøvd den dagkremen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *