En annerledes mandag!

P9210008

P9210006

P9210007

P9210010

P9210003

Og så var plutselig klokka over 14! Herlighet, dagen har forsvunnet fra meg i dag! Og som dere ser ble ikke dagen i går som en vanlig mandag heller. Jeg og Erica fant nemlig ut søndag kveld at vi ville ta en roadtrip til Sandvika for litt shopping. Noe som egentlig viste seg å være så som så ettersom egentlig ingen av oss trengte å shoppe noe. Men fikk med meg en ny genser fra Kappahl som jeg ikke har sett i Tønsberg, og noen macroner. Jeg klarte selvfølgelig ikke å gå forbi uten å kjøpe noen macroner!!

Når vi følte oss ferdig på Sandvika Storsenter tok vi like godt turen inn til Aker Brygge for en liten matbit. Erica koste seg med en kyllingsalat mens jeg koste meg med en deilig kylling sandwich. Nam, Fridays har god mat de altså! Også ikke minst var det gøy å kunne dra litt vekk og gjøre noe annet en mandag. I dag har jeg vært på jobb på cafeen, vært hos legen og nå skal jeg jobbe litt med bloggen før jeg skal jobbe litt for pappa. Jobb jobb jobb!

Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt! Har dere hatt en fin start på uken? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *