Autumn lookbook #1

Yes, da var lookbooken her dere! Jeg ser jo etter å ha redigert videoen at vi ble flinkere til å filme etterhvert. Og noen av antrekkene kunne jeg rett og slett ikke bruke, så dette får gå for nå. Da vet vi hvertfall hvordan vi skal gjøre det til neste gang! Og neste lookbook kommer mot slutten av oktober da jeg skal filme den i Trondheim med Mathias. Så det blir spennende! Men håper dere hvertfall liker det som er igjen av denne videobloggen. Jeg gleder meg hvertfall  til å gjøre det enda bedre neste gang. Vi lærer noe mer hver dag vet dere!

Siden denne videoen ble så kort har jeg planer om å få publisert enda en video i helgen, en liten ekstra video. Den er tilegnet Makeup Revolution, så da skjønner dere nok hva den skal gå ut på! Regner med at den kommer ut fredag på Youtube og på lørdag her på bloggen. Så om du ønsker å se videoene mine før de kommer ut på bloggen, så kan du subscribe til kanalen min HER.

Og forresten, om dere lurer på hvor noe fra antrekkene i videoen er fra, så har jeg skrevet det i teksten under videoen på youtube. Du kan finne det HER.

Kos dere med min første lookbook og ha en fin kveld, det skal jeg <3 

Del

2 Kommentarer

 1. 24. september 2015 / 18:50

  så fin video, likte spesielt godt antrekk nr 2 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   26. september 2015 / 09:55

   Tusen takk! 😀 Liker den best selv også faktisk ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *