Redecorating my room!

P9200010

P9200012

P9200011

Okei, ettersom jeg har hatt den tapeten dere ser på veggen på det siste bildet, siden jeg gikk i 7. klasse er jeg gått den ganske lei. Etter 6 år ++ med den har jeg funnet ut at det er på tide å få gjort noe nytt. Tapeten skal hvertfall ned og jeg vurderer å male istedet. Men det er jo så mange andre fine tapeter der ute! Jeg klarer ikke helt å bestemme meg.

Foreløpig har vi fått satt inn nytt vindu og malt taket på rommet, og neste steget er å ta ned tapeten. Jeg gleder meg til vi er ordentlig igang og ikke minst ferdig. For selv om jeg rydder den ene dagen så ser det ut som en krigssti den andre. Orker ikke være mye på rommet da altså!

Men hjelp meg! Hva syntes dere? Burde jeg male eller tapetsere, og er det eventuelt en spesiell farge/tapet dere elsker og som jeg burde sjekke ut? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *