Baking Cupacakes!

P9250001

P9250002

I morra fyller Elise 20 år, og av den grunn blir det baking av cupcakes i dag. For cupcakes er et must i bursdag, selv om man blir 20 år altså. Man er aldri for gamle for cupcakes spør du meg! Så det er egentlig det jeg har planer om i dag. Det er nest siste dagen med antibiotika for min del, så er dårlig i dag og, men litt bedre enn det jeg var i går. Og godt er det når jeg nå skal stå på kjøkkenet i noen timer.

Jeg har brukt formiddagen på å se på youtube og handle inn til bakingen. Jeg gleder meg virkelig til å se hvordan resultatet blir, for har planer om å gjøre bitte litt mer ut av det denne gangen. Dere får se på søndag tenker jeg, for skal ikke sette dem sammen før rett før jeg skal avgårde til Elise. Men bilder skal dere få. Og om dere vil så kan dere jo følge meg på snapchat, jeg heter helenelekven og kommer til å oppdatere jevnt fra bakingen og bursdagen i morgen. Så det kan være litt av hvert!

(PS! Holder på å laste opp ny video på YT kanalen min nå om noen er interessert!)

Hva syntes dere om Cupcakes? Blir man noen gang for gammel for det?! 

Del

2 Kommentarer

 1. 25. september 2015 / 14:25

  Aldri for gamle for cupcakes 🙂 Jeg elsker det og baker det til alle selskaper jeg holder – haha 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   26. september 2015 / 09:57

   Hehe, ikke sant, er noe med cupcakes altså!! 😀 Jeg får alltid beskjed av venner og familie om å bake det. Men jeg tar det gjerne helt ut også da! 😛 Lager alltid ekstra arbeid for meg selv ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *