Dedicated to Makeup Revolution!

Håper alle har hatt en fin lørdag så langt!  Selv holder jeg egentlig på med å sette sammen cupcakes, frosting og pynt før jeg skal avgårde til Elise for resten av kvelden. Først blir det reker med Elise og resten av hennes nærmeste venner, før det kommer flere andre utover kvelden. Tror det blir super gøy og ikke minst bra å feire 20 årsdagen til Elise på denne måten!

Men siden jeg skal avgårde så fort igjen, passet det bra å dele med dere helgens video. Kanskje jeg skal starte med to videoblogger i uken? Jeg syntes det er så gøy og jeg har faktisk mye mer inspirasjon til videoblogger enn det jeg har til å blogge vanlig om dagen. Så la meg vite hva dere syntes! Yey or ney?! Hehe, håper dere hvertfall liker det litt, for jeg trives virkelig med å lage dem til dere.

Nei nå må jeg gjøre meg ferdig her! Vi blogges mer i morgen, ha en fantastisk lørdagskveld!! 

// produktene i denne videoen er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *